Solceller i Ringsted og Gilleleje

Solceller er en rigtig god løsning til dig, der gerne vil spare penge og samtidig også vælge en energikilde, som udleder mindre Co2 og er god for miljøet. Et solcelleanlæg virker ved, at solenergien fra solens stråler omdannes til elektricitet. Jo stærkere et lys, jo mere energi kan solcellerne optage og dermed omdanne. Solcellerne virker dog også, når det er overskyet, og det er heller ikke sådan, at du ikke vil have noget strøm om natten, når solen ikke skinner. Den overskydende strøm, der produceres i løbet af dagen, kan eksempelvis oplagres i et batteri, og derfra har du mulighed for at bruge strømmen på et andet tidspunkt. Med en batteri løsning har du mulighed for at blive stort set selvforsynende med dit elforbrug.

Hos ELTEMO ApS kan vi som elektrikere hjælpe dig med opsætning af solceller. Vi hjælper både private og virksomheder, så kontakt os endelig, hvis du går med overvejelser om at få en god og miljøvenlig energikilde. 

Din tilfredshed - Vores fremtid

  • Højt serviceniveau
  • God kvalitet
  • Troværdig og loyal

SOLCELLER TIL PRIVATE

Skal du have solceller hjemme hos dig, står vi hos ELTEMO ApS klar til at hjælpe. Vi kan stå for hele processen og er med hele vejen. Lige fra at finde den bedste løsning til selve monteringen af dine solceller. Undervejs i processen står vi hele tiden klar med professionel rådgivning, da der er mange ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med solceller. Vi sørger for, at du får den helt rigtige type solceller til dine behov, og at du får dine solceller placeret optimalt.

Solceller som energikilde har mange fordele. En vigtig fordel er først og fremmest, at det er en co2 venlig løsning, og at du vil opleve besparelser på elregningen hver måned. Derudover er der dog også andre grunde til, at du bør overveje solceller som din primære energikilde, herunder at

  • Du undgår støj
  • Solcellerne har lang levetid
  • Du kan blive selvforsynende og dermed næsten helt undgå at betale for din strøm

Prisen på solcellerne afhænger af flere ting, herunder størrelse, kvalitet, effektivitet og type.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi hos ELTEMO ApS står klar til at være din professionelle samarbejdspartner.

  • Højt serviceniveau
  • God kvalitet
  • Troværdig og loyal

SOLCELLER TIL ERHVERV

Hos ELTEMO ApS kan vi stå for solceller og solcelleanlæg til erhvervsbrug. Bruger din virksomhed meget el kan montering af solceller på taget eller facaden være en fordelagtig løsning, hvormed I vil kunne spare flere penge på elregningen hver måned. Hvis din virksomhed ender med at producere mere strøm end der er brug for, så har I mulighed for at sælge det overskydende til en balanceansvarlig og dermed tjene penge. Samtidig vil I sende et signal om, at jeres virksomhed er en forgangsvirksomhed, der har øje for miljøet og tænker på fremtiden. 

Hos ELTEMO ApS kan vi stå for hele processen. Vi sørger for, at I får den helt rigtige type af solceller til jeres behov, og vi sørger selvfølgelig også for, at de monteres korrekt og integreres i virksomhedens allerede eksisterende arkitektur og udtryk. Undervejs i processen står vi klar med professionel rådgivning, så du kan være sikker på, at I får den optimale løsning.