PRIVATLIVSPOLITIK

Hej, vi er Eltemo ApS, og vi passer på dine oplysninger. Her er hvad du har brug for at vide:

 

Vi indsamler oplysninger
Når du bruger vores hjemmeside, sender os en besked, tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver vores kunde, eller ansøger om et job, indsamler vi visse oplysninger fra dig. Det kan være ting som dit navn, din e-mailadresse, og dit telefonnummer.

 

Vi bruger dine oplysninger på disse måder:

  • For at svare på dine henvendelser

  • For at levere vores services til dig

  • For at sende dig nyheder, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev

  • For at overholde loven og bogføringskrav

Vi passer godt på dine oplysninger. Vi deler ikke dine oplysninger med andre uden din tilladelse, medmindre det er nødvendigt for at levere vores service til dig.

 

Vi opbevarer dine oplysninger sikkert
Vi har stærke sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte dine oplysninger mod misbrug og uautoriseret adgang. Vores medarbejdere er trænet i at beskytte dine oplysninger.

 

Dine rettigheder
Du har ret til at se de oplysninger, vi har om dig, og du kan bede os om at rette dem, hvis de er forkerte. Du kan også bede os om at slette eller begrænse brugen af dine oplysninger. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan du også gøre det. Hvis du har nogle klager, kan du kontakte os, eller klage til Datatilsynet.

Vi er her for at hjælpe Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktoplysninger på vores hjemmeside.

 

Tak fordi du valgte Eltemo ApS.